Kedves Olvasó!

Köszönjük, hogy ellátogattál honlapunkra.
Mi is szülők vagyunk, így tudjuk, hogy gyermekeinknek mekkora szükségük van a mindennapos mozgásra. A rendszeres mozgás nem csak a testi fejlődés elengedhetetlen feltétele, hanem a szellemi fejlődést is segíti.

Melyik az a mozgásos játék, amire még egy gyermeket sem hallottam azt mondani, hogy nem szeretem, vagy most nincs kedvem hozzá? Hát az ugrálóvár! Ez a játék bármilyen körülmények között képes feldobni a gyerekek programját. Legyen szó egy szülinapi buliról, családi vagy céges összejövetelről, nyaralásról a nagymamánál vagy épp egy esős délutánról, mi mindegyik alkalomra tudunk alternatívát kínálni.

Legkisebb légváraink nemcsak a kertben, de akár a szobában is elhelyezhetőek, remek perceket szerezve vele csemetéinknek rossz idő esetén is, mikor a szabadban való sétálás és szaladgálás nem jöhet szóba.

Közepes méretű légváraink felállíthatóak a kertben vagy akár a garázsban is. Ezek már több gyermek szórakozását teszik egyszerre felejthetetlenné, így kiváló részét képezik akár egy születésnapi ünnepségnek, családi rendezvénynek is. A felnőttek is szabadon jól érezhetik magukat elengedve gyermekeiket, akik garantáltan itt töltik majd a legtöbb időt, a lakás berendezési- és használati tárgyait kímélve, és nem utolsó sorban egy kellemesen elfáradt gyerkőcöt dughatunk ágyba a nap végén.

Nagyobb légváraink alkalmasak egyaránt születésnapi-, óvodai-, iskolai-, vagy céges rendezvényekre is. Garantáltan sikeres egy olyan rendezvény, ahol a legkisebbek szórakozása biztosítva van, pláne ha ez még mozgással és sok nevetéssel is párosul.

Légváraink használata teljesen biztonságos, hiszen a legszigorúbb ellenőrzésen estek át gyermekeink épségének megőrzése érdekében. Minden légvárunk érvényes TÜV vizsgával rendelkezik. Az ugrálóvárakat bárki percek alatt képes beüzemelni a használati útmutató pontjainak követésével, és a siker biztosan nem marad el.

Ez úton kívánunk minden szülőnek és gyermeknek feledhetetlen perceket szabadidejük eltöltésére, melyhez reméljük légváraink magas szinten hozzájárulhatnak.

Anikó és Máté